Ta witryna używa plików cookie. Więcej informacji o używanych przez nas plikach cookie, ich zastosowaniu i sposobie modyfikacji akceptacji plików cookie, można znaleźć na podstronie Polityka plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu
ok
Przepisy kulinarne
23.07.2009 | Dodany przez:
natasia0911
penne z tuńczykiem
  • Przystawka
  • [Rozmiar: 1619 bajtów]
    Kuchnia: włoska
    [Rozmiar: 1619 bajtów]
    Ilość osób: 3
    [Rozmiar: 1619 bajtów]
    Czas przygotowania: 15 min.
  • Składniki:
  • pół paczki makaronu penne,puszka tuńczyka w oleju (w dużych kawałkach) ,przecier pomidorowyw kartoniku lub puszka pomidorów pelati,sól ,pieprz,2 łyżki posiekanej bazyli,ew tarty parmezan garść czarnych oliwek
  • Przygotowanie:
  • makaron ugotować . w garnku podgrzej przecier pomidorowy dodaj do sosu tuńczyka (duże kawałki rozdrobnij widelcem) dopraw pieprzemmozesz dodacteż garśc oliwek .Na talerze nałóż makaron,polej sosem posyp bazylią a dla chętnych parmezan
  • Wasza ocena:
  • Dodaj ocenę:
    Świetny:
    Bardzo dobry:
    Dobry
    Średni
    Słaby





    Zagłosuj
    Wasze komentarze: